De BlueGives Community

Omdat de kennis bij de meeste bedrijven van groot tot klein ontbreekt, is er veel behoefte aan een helpende hand. Vragen met betrekking tot digitalisering en social media zijn echter zo uiteenlopend gebleken, dat het onmogelijk is om deze namens één bedrijf te beantwoorden. Met deze community kunnen aan vrijwel elke vraag uit de markt voldoen. On- en offline.

OBI4wan

Eén oplossing voor al je social activiteiten

De totaaloplossing van OBI4wan geeft je toegang tot krachtige oplossingen voor al je social activiteiten, inclusief;

  • multi-user webcare, waarmee je direct vanuit één oplossing reageert voor een optimale toepassing van klantenservice of crisismanagement;
  • eenvoudig opstellen van rapporten voor volledig inzicht in de prestaties van je webcareteam, de top influencers per onderwerp of social analytics van je gekoppelde accounts;
  • publiceren, plannen en meten van berichten voor je social media accounts met de uitgebreide publicatiemodule en contentkalender.

Sinds 2009 worden alle relevante berichten verzameld van bekende social media platformen en miljoenen (inter)nationale blogs, fora en nieuwsbronnen. Aangevuld met innovatieve oplossingen voor radio-, tv- en printmonitoring mis je nooit meer een relevant bericht!

Ons Support Team heeft uitgebreide kennis en ervaring om je te ondersteunen bij een optimale inzet van OBI4wan. We denken met je mee en staan altijd open voor suggesties voor verbetering van onze producten en diensten, zo houden we elkaar scherp!

Traditionele sales is uit!

Sales is een sociale aangelegenheid en bovenal persoonlijk. Persoonlijk betekent luisteren, delen én praten.

Op persoonlijk niveau en met hulp van verschillende online en social media tools. Informatie gebruiken we om de relatie te begrijpen en persoonlijk te communiceren met als resultaat kwalitatieve groei in relaties en uiteindelijk klanten.

Social Sales werkt vanuit de DNA filosofie: Data, Netwerk en Aandacht. Met de mogelijkheden van data en informatie en de juiste inzet van het netwerk realiseren wij optimale aandacht voor relaties en klanten. Door de informatie in de juiste context te plaatsen en in verband met elkaar te brengen zijn sales organisaties in staat effectiever te werken en op relevant te zijn voor de klant op de juiste momenten.

Onderscheidend eigen in veelzijdigheid en professionaliteit!

Studio Zoolies is ooit begonnen als een kleine studio in grafische vormgeving. Het maken van kaarten, rapport-mappen en schoolkalenders vormden het begin van Zoolies. Maar via het schrijven van communicatie- en educatieplannen werd de basis gelegd als creatief en uitvoerend brein in het produceren van evenementen, manifestaties en grote communicatie campagnes. Ook TV spots en educatieprogramma’s behoren tot het repertoire van de studio.

In de loop van de jaren heeft Zoolies zich ontwikkeld tot een veelzijdige studio waarin creativiteit en uitvoerend pragmatisme elkaar gevonden hebben. Dat betekent dat Zoolies in het totale traject uw partner is. Voor de grote lijnen om een organisatie en productie op poten te zetten, maar ook voor de creatieve input en details bij de uitvoering van producties.